Peugeot Máté

Műszeres állapotfelmérés – akciós szervizcsomagok

 

SZAKSZERŰ MŰSZAKI ÁLLAPOTFELMÉRÉS A PEUGEOT SZAKEMBEREI SEGÍTSÉVÉVEL!

Kontrollcsomagjainknak köszönhetően hozzáértő műszaki átvizsgálással ellenőrizheti autója állapotát:
 

  • Fékrendszer kontrollcsomag - műszeres fékhatás méréssel bruttó 5900 Ft-ért1,3


Ne várja meg, míg a jármű féktárcsáinak és fékbetéteinek vastagsága eléri a kritikus pontot! Ellenőriztesse a jármű fékrendszerét! A  csomag ára műszeres fékhatásmérést is tartalmaz!
Bármely autómárkához igénybe vehető.

 

  •  Futómű kontrollcsomag - műszeres lengéscsillapító méréssel bruttó 5900 Ft-ért1,3


A bizonytalan futómű nemcsak rontja a fékezés hatásfokát, de könnyen sodorhatja Önt és utasait balesetveszélyes helyzetbe. Ne kockáztasson! Szakembereink ellenőrzik gépjárműve futóművét és műszeres lengéscsillapítómérést is végeznek autóján.
Bármely autómárkához igénybe vehető.

 

  • Fékrendszer + futómű kontrollcsomag bruttó 10.900 Ft-ért1,3


Vásárolja meg együttesen a két csomagot és vegye igénybe a kedvezményes árat!
Bármely autómárkához igénybe vehető.
 

 

  • 150 pontos komplex műszaki kontrollcsomag Peugeot gépjárművekhez bruttó 18.000 Ft-ért1,2,3,4


Komplex műszaki átvizsgálásunkat Peugeot tulajdonosoknak ajánljuk használtautó eladás vagy vétel előtt, vagy használtautó beszámítást tartalmazó új autós ajánlathoz, illetve a már megvásárolt használtautó szakszerű állapotfelméréséhez is. A csomag tartalma
- A műszeres fékrendszer- és futómű ellenőrzése, valamint a fékpadi fékhatásmérés és lengéscsillapítómérés mellett ellenőrizzük a berendezések tömítettségét, a folyadékszinteket és azok minőségét. Átvizsgáljuk a teljes karosszériát, a világítóberendezéseket is.

- A csomag keretében márkaspecifikus beavatkozásként műszerrel ellenőrizzük a FAP szűrő eltömődöttségét és az adalék mennyiségét, valamint diagnosztikai műszerünkkel megállapítjuk, hogy a gépjármű kompjutere tárol-e hibát.

- Több, mint 150 ponton vizsgáljuk át gépjárművét!

 

Amennyiben Ön más gépjárműmárkára szeretné a csomagot igénybe venni, úgy a márkaspecifikus ellenőrzési pontok miatt, előzetesen érdeklődjön hivatalos márkaszervizünkben, hogy az Ön gépjárművére a kontrollcsomagot ki tudják-e szolgálni.

 

  •  Értékbecslés kiegészítő szolgáltatás a 150 pontos átvizsgáláshoz 5.000 Ft-ért5


Az értékbecslés alapja a márkakereskedés/márkaszerviz által használt szoftver rendelkezésére állásától és típusától függ, illetve az átvizsgálás során megállapítottak alapján kerül meghatározásra. Ez az érték egy becsült, körülbelüli érték, mely értékesítési pontonként, a kereslet-kínálat függvényében változhat.


Peuegot akciós kontrollcsomagok

1. Szemrevételezéssel, megbontás nélkül végzet átvizsgálás, mely a nem műszeres ellenőrzés esetében az átvizsgálást végző szakember szakmai tapasztalatai és hozzáértése alapján megadott becsült értékeket állapít meg. Ez az átvizsgálás nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a gépjármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási lehetőségét! A szolgáltatáscsomag ára más akcióval és/vagy hűségprogram kedvezményével nem összevonható. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra-állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. A csomag részletes tartalmát a „Műszeres állapotfelmérés szervizcsomagok“ táblázat tartalmazza. A tájékoztatás nem teljes körű. Az akciós csomagár visszavonásig érvényes a magyarországi hivatalos Peugeot márkaszervizekben, és más ajánlattal nem vonható össze.

2. Csak Peugeot gépjárművekhez igénybe vehető csomag. Amennyiben Ön más gépjárműmárkára szeretné a csomagot igénybe venni, úgy előtte érdeklődjön hivatalos márkaszervizünkben, hogy az Ön gépjárművére a kontrollcsomag igénybe vehető-e?

3. A mérési jegyzőkönyv az átvizsgálási adatlap elválaszthatatlan része.

4. A gépjármű computereiből történő hibakiolvasás, mely arról tájékoztat, hogy tárolnak-e hibát a gépjármű computerei? Hibafeltárást, bővebb diagnosztikát a csomagár nem tartalmaz.

5. Komplex állapotfelmérés nélkül az értékbecslés nem végezhető el, ezért az értékbecslés csak a 150 pontos komplex kontrollcsomag mellé vásárolható, annak kiegészítéseként, plusz díj ellenében.

További akcióink