Peugeot Máté

Szerviz és alkatrész akciók

Alufelni akció

photo

Jöjjön el márkaszervizünkbe 2017. október 31-ig és 3 alufelni vásárlása esetén a 4.-et ajándékba adjuk Önnek.

Mióta tervezgeti, hogy autóját stílusos alumínium felnikkel díszíti, de eddig mégsem találta meg az Ön számára árban kedvező terméket?
Ne keresgessen tovább! Gyári alumínium keréktárcsa akciónk Önnek szól!*


Jöjjön el márkaszervizünkbe 2017. június 13. – október 31. között és 3 alufelni vásárlása esetén a 4.-et ajándékba adjuk Önnek.


Kiegészítő ajánlatunk: a kerékőröket 15%, a kerékcsavarokat 15% a díszítő kerékközepet pedig 10%, kedvezménnyel vásárolhatja meg!

Peugeot alufelni akció

Az alábbi linkekre kattintva tekintse meg akciós termékeinket és tartozék katalógusainkat! Bármely típusú gyári alumínium keréktárcsát választja, az akciós vásárlási konstrukciót mindegyik esetében garantáljuk Önnek.

Peugeot alufelni katalógus megtekintése

Peugeot 208 tartozék katalógus megtekintése

Új Peugeot 301 tartozék katalógus megtekintése

Peugeot 308 tartozék katalógus megtekintése

Peugeot 308 SW tartozék katalógus megtekintése

Peugeot 508 tartozék katalógus megtekintése

Peugeot 2008 tartozék katalógus megtekintése

Peugeot 3008 tartozék katalógus megtekintése

Peugeot 5008 tartozék katalógus megtekintése

Peugeot Traveller tartozék katalógus megtekintése

Peugeot Expert haszonjármű tartozék katalógus

 


*Az akció 2017. június 13-tól 2017. október 31-ig, kizárólag gyári alumínium keréktárcsákra és csak a készlet erejéig érvényes szettes cikkszámú (1 cikkszám = 4 db felni) vagy 4 db azonos cikkszámú gyári alumínium keréktárcsa egyidejű vásárlása esetén az akcióban részt vevő hivatalos Peugeot márkaszervizekben és alkatrész-forgalmazóknál (listájukat lentebb találja). Kerékőrökre 15%, kerékközepekre 10%, kerékcsavarokra 15% kedvezményt biztosítunk. Az árak nem tartalmazzák a szerelés, centrírozás alkatrész-és munkadíját. Bizonyos alumínium keréktárcsák szettes és egyedi cikkszámmal egyaránt rendelhetők, és a szettes cikkszám árazása jellemzően kedvezőbb. Amennyiben a raktárkészlet folyamatos változása miatt az eredetileg kedvezőbb árú, szettes cikkszámmal rendelt felnitípust csak egyedi cikkszámmal tudják kiszolgálni, úgy az árkülönbséget nem áll módunkban kompenzálni, az ügyfél döntése, hogy eláll-e a vásárlástól, vagy elfogadja az egyedi cikkszám magasabb árát. Az akciós ajánlat más kedvezményes, akciós árú vagy más csomagáras - fixdíjas termék vagy szolgáltatás - árával nem összevonható, más jogcímen igénybe vehető kedvezményekkel együtt nem érvényesíthető, különös tekintettel a vásárlói hűségprogram kedvezményeire. A kép illusztráció.

 

További akcióink