Peugeot Máté

Szerviz és alkatrész akciók

Őszi-téli szervizakció

photo

Induljon neki a hűvös évszaknak biztonságos futóművel, hatékony fékrendszerrel és hibátlan gépjárművel!

Induljon neki a hűvös évszaknak biztonságos futóművel, hatékony fékrendszerrel és hibátlan gépjárművel! Az évszak igényei szerint alakítottuk ki akciós szerviz- és diagnosztikai csomagjainkat, melyek mellé ajándék szolgáltatással is kedveskedünk. Nézze meg ajánlatainkat és foglaljon szerviz-időpontot online még ma!

 

 

FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES MÉRÉSEKKEL 5900 FT*

Peugeot őszi-téli szervizakció - futómű

A kopott, instabil futómű nemcsak rontja a fékezés hatásfokát, de könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhatja Önt és utasait.

 

Ne kockáztasson!

 

Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű futóművét, és műszeres lengéscsillapítóméréssel ellenőrzik a lengéscsillapítók kopását és hatásfokát.

 

A szervizcsomag ára csak 5900 Ft*, de most duplán megéri!

A kontrollcsomag mellé egy 5900 Ft értékű Midtronics műszeres terheléses akkumulátor teszt szolgáltatást is kap AJÁNDÉKBA!

 

Futómű kontrollcsomag ellenőrző pontjairól és az eljárásról itt tájékozódhat!

 

Sőt, ha kiderül, hogy lengéscsillapítói kopottak, most a cserére is két akciós ajánlatból választhat!

 

utómű kontrollcsomagunk bármely autómárkához igénybe vehető!

 

Fékrendszer + futómű kontrollcsomag együttes megvásárlása esetén az ár még kedvezőbb, mindössze: 10900 Ft*

 

Várjuk Önt márkaszervizeinkben, jelentkezzen be online, akár most azonnal!

 

NTERAKTÍV SZERVIZIDŐPONT-FOGLALÁS  FUTÓMŰ ELLENŐRZÉS PONTJAI 

 

LENGÉSCSILLAPÍTÓ-CSERE SZERVIZCSOMAG 15% KEDVEZMÉNNYEL*

Peugeot őszi-téli szervizakció - lengéscsillapító

Fékezéskor „bólintgat” az autó? Kisívű kanyarokban túlságosan kisodródik, nagyobb kanyarokban az autó „lebeg” és bizonytalanná válik? Tompa kattantást észlel, amikor áthajt egy fekvőrendőrön? Ezek a jelek csak néhányak azon árulkodó jelek közül, melyek a kopott, cserére szoruló lengéscsillapítóra utalhatnak.

 

Gondolta volna, hogy 20.000 Km megtétele alatt több, mint 1 milliószor lép működésbe a jármű lengéscsillapítója? Cseréltesse ki a biztonsági kockázatot is magában rejtő elhasználódott lengéscsillapítókat!

 

AKCIÓNK KERETÉBEN:

15% kedvezményt* biztosítunk a lengéscsillapító árából, és ez mellé 15% beépítési kedvezményt is kap, amennyiben a cseréhez Eurorepar márkájú lengéscsillapítót választ.

10% kedvezményt* biztosítunk a lengéscsillapító árából, és ez mellé 10% beépítési kedvezményt is kap, amennyiben a cseréhez eredeti gyári lengéscsillapítót választ.

 

És ez nem minden! A lengéscsillapító-csere szervizcsomag mellé:

egy 5900 Ft értékű Midtronics műszeres terheléses akkumulátor teszt szolgáltatást is kap AJÁNDÉKBA!

 

Sőt! Amennyiben a lengéscsillapító cseréje közben felmerülne a toronycsapágyak és/vagy a kerékösszekötő- és lengőkar gömbfejek cseréjének szükségessége, úgy ezen alkatrészek árából is:

10% kedvezményt biztosítunk Önnek akár Eurorepar, akár eredeti gyárit választ!

 

Fontos tudnia, hogy az Eurorepar márkát a Stellantis autógyártó konszern mérnökei kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztettek és teszteltek, ezért Eurorepar alkatrészt abban az esetben tud gépjárművéhez választani, amennyiben az Eurorepar termékpalettájában az Ön járművével kompatibilis termék megtalálható. Egyéb esetben a cserét -  10%-os kedvezménnyel – eredeti gyári alkatrésszel tudjuk megoldani Peugeot – Citroën és DS márkák esetén.

 

Az akciós  kedvezmény csak az alkatrészt és beépítést/cserét is magában foglaló szervizcsomagra érvényes, tehát önálló alkatrészkedvezményként (beépítés megrendelése nélkül) nem vehető igénybe, illetve a beépítési kedvezmény sem vehető igénybe az alkatrész egyidejű megvásárlása nélkül.

 

INTERAKTÍV SZERVIZIDŐPONT-FOGLALÁS BŐVEBBEN AZ EUROREPAR LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL

 

MIDTRONICS MŰSZERES TERHELÉSES AKKUMULÁTOR TESZT*

Peugeot őszi-téli szervizakció - akku ellenőrzés

Peugeot őszi-téli szervizakció - akku ellenőrzés

Minden az akkumulátorral kezdődik! Az akkumulátor biztosítja az autó elindításához, valamint az elektromos berendezések, fényszórók, ablaktörlők, óra, jégtelenítés, autórádió stb. működéséhez szükséges energiát.

 

Az egyre fejlettebb gépjármű-elektronikai megoldások és a magas járműfelszereltség egyre összetettebb beavatkozásokat tesznek szükségessé. Nem mindegy tehát, hogy milyen állapotú akkumulátorral vág neki a hideg évszaknak.

 

Igényelje márkaszervizeinkben a MIDTRONICS műszeres terheléses akkumulátor teszt szolgáltatást

mindössze 5900 Ft-ért*!

 

A teszt egyértelmű jelzést ad arról, hogy a jármű akkumulátora megfelelő műszaki állapotban van-e, és megfelelő kapacitást biztosít-e terhelés esetén.

 

INTERAKTÍV SZERVIZIDŐPONT-FOGLALÁS 

 

FÉKRENDSZER KONTROLLCSOMAG MŰSZERES MÉRÉSEKKEL 5900 FT*

Peugeot őszi-téli szervizakció - fékrendszer

A fékrendszer a gépjármű alapvető biztonsági eleme. A fékeknek mindig azonnal és pontosan reagálniuk kell a vezető utasításaira. A fékrendszer legfontosabb elemei: a fékdobok, a fékbetétek, a féktárcsák, a fékpofák és a féknyergek. 

Ezen alkatrészek mindegyike önálló funkcióval bír, de csak együttes működésük teszi lehetővé a gépjármű fékezését és leállását.

 

Ne kockáztasson!

Szakembereink pontról-pontra ellenőrzik a gépjármű fékberendezéseit, és műszeres fékhatásméréssel ellenőrzik a fékek hatásfokát. A fékhatásmérés keretében ellenőrizik a kerekekre ható fékerőt, továbbá az első jobb és első bal kerekek végül pedig a hátsó jobb és hátsó bal oldali kerekek közötti fékerő különbséget.

 

A szervizcsomag ára csak 5900 Ft*, de most duplán megéri!

 

A kontrollcsomag mellé egy 5900 Ft értékű Midtronics műszeres terheléses akkumulátor teszt szolgáltatást is kap AJÁNDÉKBA!

Fékrendszer kontrollcsomag ellenőrző pontjairól és az eljárásról itt tájékozódhat!

 

Sőt, ha kiderül, hogy a fékbetétek és/vagy a féktárcsák kopottak, most a cserére is két akciós ajánlatból választhat! 

A Fékrendszer kontrollcsomagunk bármely autómárkához igénybe vehető!

 

Fékrendszer + futómű kontrollcsomag együttes megvásárlása esetén az ár még kedvezőbb, mindössze: 10900 Ft*

 

Várjuk Önt márkaszervizeinkben!

 

 
 

 

FÉKBETÉT-ÉS FÉKTÁRCSA-CSERE SZERVIZCSOMAG 15% KEDVEZMÉNNYEL*

Peugeot őszi-téli szervizakció - fékbetét és tárcsa

Fékezéskor a gépjármű berezonál vagy rángat? Úgy érzi, hogy „elhúz”? Vagy túl „puha” vagy éppenséggel túl „kemény” a fékpedál? Ezek a jelek csak néhányak azon árulkodó jelek közül, melyek a fékrendszer nem megfelelő működésére utalhatnak. A fékbetétek és féktárcsák anyagvastagságának mérete nem csökkenhet 2 mm alá! Cseréltesse ki a biztonsági kockázatot is magában rejtő elhasználódott fékbetéteket és féktárcsákat!

 

AKCIÓNK KERETÉBEN:

15% kedvezményt* biztosítunk a fékbetétek és/vagy féktárcsák árából, és ez mellé 15% beépítési kedvezményt is kap, amennyiben a cseréhez Eurorepar márkájú lengéscsillapítót választ.

10% kedvezményt* biztosítunk a fékbetétek és/vagy féktárcsák árából, és ez mellé 10% beépítési kedvezményt is kap, amennyiben a cseréhez eredeti gyári fékbetétet és/vagy féktárcsát választ.

 

És ez nem minden! A fékbetét és/vagy féktárcsa-csere szervizcsomag mellé:

egy 5900 Ft értékű Midtronics műszeres terheléses akkumulátor teszt szolgáltatást is kap AJÁNDÉKBA!

 

Fontos tudnia, hogy az Eurorepar márkát a Stellantis autógyártó konszern mérnökei kifejezetten a 3 évnél idősebb gépjárművekhez fejlesztettek és teszteltek, ezért Eurorepar alkatrészt abban az esetben tud gépjárművéhez választani, amennyiben az Eurorepar termékpa

lettájában az Ön járművével kompatibilis termék megtalálható. Egyéb esetben a cserét -  10%-os kedvezménnyel – eredeti gyári alkatrésszel tudjuk megoldani Peugeot – Citroën és DS márkák esetén.

 

Az akciós  kedvezmény csak az alkatrészt és beépítést/cserét is magában foglaló szervizcsomagra érvényes, tehát önálló alkatrészkedvezményként (beépítés megrendelése nélkül) nem vehető igénybe, illetve a beépítési kedvezmény sem vehető igénybe az alkatrész egyidejű megvásárlása nélkül.

 

 

COMPUTER HIBATÁROLÓ ELLENŐRZÉS DIAGNOSZTIKAI MŰSZERREL*

Peugeot őszi-téli szervizakció

Az akciónkban kínált 7900 Ft-os szolgáltatással arra kap választ, hogy a gépjármű vezérlőegységei tároltak-e hibát ( igen vagy nem). Az ár nem tartalmaz részletes hibafeltárást - diagnosztikát, és nem tartalmazza a computer tárolt hibáinak törlését. Ezzel a szolgáltatással egy általános áttekintést kap arról, hogy a jármű rendszereinek működésében jelentkezett-e bármilyen hiba, amelynek kiderítésével, a hiba időbeni feltárásával egy későbbi, esetleg költségesebb szervizbeavatkozás megelőzhető lehet.

 

És ez nem minden! A szervizcsomag mellé:

egy 5900 Ft értékű Midtronics műszeres terheléses akkumulátor teszt szolgáltatást is kap AJÁNDÉKBA!

 

Amennyiben részletesebb diagnosztikát kér egy tárolt hiba okának kiderítésére, márkaszervizünk személyre szabott ajánlatot ad Önnek.

 

MIÉRT FONTOS?

Tudta-e, hogy a gépjárműben nem egy, hanem több computer is van?

Vajon tárolnak-e hibát a jármű vezérlőegységei, azaz computerei?

Nemrégiben vásárolt használtautót és szeretne róla többet megtudni?

 

No, de hogyan is zajlik ez a folyamat? Miért és mikor tárol egy computer hibát? Nézzük:

 

Indításkor, a ráadott gyújtásnál a műszerfalon található diagnosztikai visszajelző kontroll-lámpák addig világítanak, amíg a jármű rendszerei önellenőrzést végeznek. Amennyiben az egyes rendszerek vezérlőegységei nem találnak hibát, a műszerfali visszajelző lámpák elalszanak. Hurrá! Gázt bele! Már indulhatunk is! Ha viszont a kontroll-lámpa égve marad, az azt jelenti, hogy a hozzá tartozó vezérlőegység az általa ellenőrzött rendszerben működési anomáliát észlelt, ezért ezt a hibaüzenetet a computerében letárolta.

 

Az ellenőrzési folyamat folytonos! Az indulást követően, miközben mi vígan robogunk úticélunk felé, ezek a vezérlőegységek állandó felügyeletet biztosítanak, vigyáznak a jármű biztonságos működésére, és úgy ellenőrzik a rendszereiket, hogy a vezető- és utasai ebből mit sem észlelnek. A gépjármű működése közben tehát folyamatos a vezérlőegységek és rendszereik közötti kommunikáció.

 

Abban a pillanatban, amikor egy vezérlőegység hibát észlel, azonnal letárolja a hibát a saját hibatároló memóriájába. De az ellenőrzés itt nem ér véget! A vezérlőegységek működése interaktív, azaz nemcsak gyűjtik és tárolják az új adatokat, hanem vissza is ellenőrzik azokat, azaz figyelemmel kísérik, hogy a korábban letárolt hiba ismétlődik-e, jelentkezik-e újra.

 

Ha a korábbi hiba többször nem jelentkezik, akkor a vezérlőegység a memóriájából törli a hibajegyet.

Ha viszont azt tapasztalja, hogy a hiba ismételten, akár többször is jelentkezik, akkor a vezérlőegység valós és tartós hibaként kezeli a jelenséget. Ez az a pillanat, amikor a gépjármű rendszere a jármű vezetőjével is tudatja a hibát, azaz a vezérlőegység a kontroll-lámpát a műszerfalon felvillantja és folyamatosan égve tartja.

 

Ne késlekedjen felkeresni autószervizét, ha valamelyik diagnosztikai kontroll-lámpa narancsszínű és folyamatosan ég. Márkaszervizeinkben egy komoly diagnosztikai vizsgálattal, jogtiszta diagnosztikai műszerrel- és képzett szakemberek segítségével a probléma diagnosztizálható, a meghibásodás szakszerűen javítható.

 

Ne halogassa a szervizlátogatást addig míg a narancsszínű lámpa éppen útközben vált pirosra, mert akkor a computer letiltja a jármű további részvételét a forgalomban, és Ön csak járműszállító trailerrel vitetheti járművét a márkaszervizbe.

 

A Computer diagnosztikát végeztesse márkaszervizben!

 

Fontos tudnia, hogy a gépjárműdiagnosztika magas szintű jármű-műszaki szakismeretet, tapasztalatot igényel, valamint a művelethez a jármű márkájával és típusával kompatibilis jogtiszta szoftverrel ellátott diagnosztikai berendezés szükséges. Ezt a szakértelmet és műszerezettséget minden Peugeot márkaszerviz biztosítani tudja Önnek.

 

A hibatároló önkényes törlésének veszélyei:

Szeretnénk felhívni kedves ügyfeleink figyelmét arra, hogy utas- és rendszerbiztonsági okból a computer tárolt hibáinak törlése felelőtlenség a hiba okának kiderítése és elhárítása nélkül, ezért a computer hibatároló törlését csak szakember végezheti, a jármű gyártója által előírt protokoll alapján. A hibatároló önkényes törlése a jelzett műszaki hiba „elkendőzése”, mely később komoly műszaki hiba formájában jelentkezhet, és melynek megoldása és javítása sokkal költségesebb lehet, mint a hibajelzés okának kiderítése és a hiba időbeni elhárítása.

 

INTERAKTÍV SZERVIZIDŐPONT-FOGLALÁS

 

*Az ajánlatok 2021. október 4-től 2021. december 17-ig érvényesek az akcióban résztvevő hivatalos Peugeot márkaszervizben. A kedvezményes árú alkatrész-, tartozék-, és csomagajánlatok más ajánlattal, más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. Az akciós alkatrész- és tartozék kedvezmények csak a P Automobil Import Kft által forgalmazott termékekre vehetők igénybe

 

Akciós szervizszolgáltatásaink, melyhez ajándék Midtronics terheléses akkumulátor teszt szolgáltatás adunk ajándékba: Futómű kontrollcsomag, Fékrendszer kontrollcsomag, Fékbetét és/vagy féktárcsa-csere csomag, Lengéscsillapító-csere csomag, Computer hibatároló ellenőrzés szervizcsomag. Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Bizonyos tartozékok felszereléséhez plusz alkatrész és/vagy tartozék vásárlása szükséges (pl. illesztőszett), mely kiegészítő termékekre az akció nem vonatkozik. Az akciós termékek-ajánlatok egy része márkafüggetlen, viszont vannak alkatrészek/tartozékok, melyek csak bizonyos Peugeot -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző márkákkal-modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik. A rendelkezésre állástól függően előfordulhat, hogy bizonyos alkatrészcsaládokból nem tudunk az Ön gépjárművével kompatibilis alkatrészt/tartozékot/szolgáltatást ajánlani.

 

A konkrét listaárral vagy akciós árral meghirdetett termékek árai a közzététel napján érvényes 100 Ft-ra kerekített bruttó ügyfélárak, és egy esetleges árlista változás esetén módosulhatnak. Az árlista változásból adódó ár-differenciákat kompenzálni nem áll módunkban, ezért kifejezetten kérjük, hogy megrendelés előtt márkakereskedésünk munkatársaival ellenőriztesse a termék árát, és az így kapott pontos ár ismeretében döntsön a termék megrendeléséről, megvásárlásáról.. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A kommunikációban közzétett képek illusztrációk, a feltüntetett árak és információk tájékoztató jellegűek.

 
A futómű kontrollcsomag és a fékrendszer kontrollcsomagra vonatkozó további információkat a **es jogi pontban találja.
  
 
**Fék kontrollcsomag műszeres fékhatásméréssel, a Futómű kontrollcsomag műszeres lengéscsillapító-méréssel szervizcsomagok tartalmát és igénybevételi feltételeit ezen az oldalon találja: https://www.peugeot.hu/allapotfelmeres-csomagok/
 
A kontrollcsomagok nem helyettesítik a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás azt ellenőrzi, hogy a kontrollpontokon a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi.

További akcióink